Vaš prodajni agent za tržišta nemačkog govornog područja
Za poslovni uspeh na inostranim tržištima potrebno je, pre svega, iskustvo, ali i poznavanje poslovnog mentaliteta druge strane! Zato “kucajte i otvoriće vam se..."

Jedan zastupnik za tri najjača tržišta Evrope

Osvojite Vašim proizvodima tržišta nemačkog govornog područja (DACH)!

 

  • Vaša firma ima zanimljiv i konkurentan proizvod ili uslugu?
  • Rado biste svoj proizvod ili uslugu ponudili DACH tržištu (97 mil. stanovnika)?
  • Nemate hrabrosti ili pravu osobu u firmi koja će biti spona sa ovim tržištima?
  • Trgovinski agent i komercijalista sa velikim međunarodnim iskustvom nudi mogućnost da svoje proizvode i usluge direktno predstavite vašoj ciljnoj grupi u nemačkom govornom području (Nemačka, Austrija i Švajcarska).     

 

 

 

Usluge:

Strategija Vaše ekspanzije

Vaš komercijalista za ukupno 3 zemlje istovremeno. Jasna strategija prema individualnim potrebama Vaše firme, svejedno da li se radi o proizvodima ili uslugama.

Promotivne i marketing aktivnosti

Podrška Vašem preduzeću sa marketinškim konceptima za pristup DACH tržištima prema tamošnjim normama i uvažavanja svih razlika u poslovnoj kulturi.

Tržišne analize

- Tržišne analize ciljnih tržišta za Vaše proizvode i realne šanse; - Analize konkurencije; - Proizvodne analize; - Analize najbitnijih sajmova za Vaše proizvode i usluge…

Direktni kontakti

Za Vas obezbeđujemo direktne kontakte sa firmama iz Vaše ciljne grupe (isklj. vlasnici i direktori) kao i sa tamošnjim institucijama, poslovnim klubovima, lok. samoupravama...